Teachers vs. Students

Op donderdag twee mei organiseerde de leerlingenraad van Sint-Martinus ASO Walfergem een ‘Teachers vs. Students’-wedstrijd. Deze activiteit werd voor het tweede jaar op rij georganiseerd. Zoals de titel je al doet vermoeden, was het een battle tussen leerlingen en leerkrachten en dat op verschillende domeinen: quizzen, kubben, paintballen, zingen en dansen. Voor ieder wat wils dus! De uitslag is op dit moment nog niet gekend.

Het was boeiend om de leerkrachten eens op een andere manier te zien dan wanneer ze voor de klas staan. Bovendien deden de leerkrachten ook allemaal enthousiast mee en waren ze erg geëngageerd. Zo leerden de leerlingen hen op een andere manier kennen.

Het aantal inschrijvingen was dit jaar teleurstellend: er waren heel wat leerlingen die zich niet ingeschreven hadden. Misschien kan de leerlingenraad volgend jaar iets vroeger deze activiteit beginnen promoten!

Al met al was het een geslaagde middag. Iedereen, zowel leerkrachten als leerlingen, hebben zich enorm geamuseerd: in de namiddag werd met de glimlach les gegeven én gevolgd. Zo’n initiatieven mogen zeker regelmatiger gebeuren, want een keer per jaar is toch niet zo veel.

Maxime (6 LW)